Lyd til billeder

Lyd der komplimenterer levende billeder.

Animals

Dato: Maj-juni 2018
Projektets varighed: 6 uger

"Animals" er en animationsfilm af Tue Sanggaard, som er blevet til i et samarbejde mellem the Animation Workshop i Viborg og Sonic College. Christian Jensen og jeg har lavet filmens lydside, dvs. lyddesign, foley samt mix. Til trods for at hele filmen foregår i en metrovogn, er der en fantastisk dramaturgisk udvikling, som lydsiden også er med til at understøtte.

Hitman

Dato: Marts 2018
Projektets varighed: 1 uge

Jeg udviklede i samarbejde med Laura Hesseldahl lydsiden til denne trailer ud fra briefet "sæt lyd og musik til videoen med henblik på at ramme en målgruppe på 16-25 årige som skal få lyst til at købe spillet". Undervejs holdte vi stop-go-møder og arbejdede os gennem referencer for at spore os ind på den ønskede lyd - lyddesign såvel som musik. Vi fik bl.a. instrukser om at der skulle indgå tre forskellige stykker musik på tre specifikke steder i traileren: Jazz med en film noir stemning i introen, disko a la Bee Gees i midten og hård elektronisk musik i stil med Prodigy til afslutningen.

Længsel

Dato: April-maj 2018
Projektets varighed: 4 uger

Dette er et uddrag af en kortfilm jeg har lavet sammen med Laura Hesseldahl, Freja Ringbæk og Andreas Johansen. Vi har stået for hele produktionen - dvs. alt lige fra historie og manuskript, location scouting og scenografi, produktion (inkl. produktions- og skudplan) og instruktion, klipning, musik samt lyddesign og mix. Vi har også selv castet de to skuespillere. Derudover fik vi hjælp af filmfotografen Jeppe Mølgård til lys og filmning.