Lyd uden billeder

Lyd der står for sig selv og ikke er bundet af det visuelle.

Podcast om Roskilde Festivals betydning for danske artister

Dato: November-December 2019
Projektets varighed: 8 uger

Som afsluttende bachelorprojekt har jeg udarbejdet en podcast om Roskilde Festival, og undersøgt hvordan det påvirker danske kunstneres karriere at spille på festivalen. Jeg har baseret podcasten på egne interviews med Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Mattias Kolstrup fra Dúné, Sebastian Sandstrøm fra Saybia, Asger Tarpgaard fra Superheroes, Maria Juntunen fra Nelson Can samt Stefan Gejsing, booker for Roskilde Festival.

Lydfortælling til børn: Yvan

Dato: Marts 2017
Projektets varighed: 1-2 uger

Denne lydfortælling har jeg lavet sammen med Andreas Johansen, Freja Ringbæk og Jeppe Kristensen. Vi blev bedt om at indtale og sætte lyde til dette eventyr skrevet af Viktor Dahl, Rasmus Meyer, Lars Mårtensson og Raehan Sarjou. Vi havde løbende stop-go-møder hvor forfatterne godkendte udviklingen af vores produkt.

Podcast: Pårørende i psykiatrien

Dato: Marts 2018
Projektets varighed: 1-2 uger

I denne podcast følger man Luna hvis mor er psysisk syg. Podcasten er blevet til i samarbejde med Laura Hesseldahl og Mette Skjøttgaard, og vi blev bedt om at lave en journalistisk opgave bestående af en konkret historie suppleret med faktuel og underbyggende information. Vi har på egen hånd lavet research og fundet frem til de interviewede personer, og bundet det sammen med speak og et nedtonet lyddesign. Vi har bl.a. lavet binaurale optagelser for at skabe realisme på lydsiden, og samtidig taget et bevidst valg om ikke at anvende nogen form for musik pga. det seriøse emne.