Lyd uden billeder

Lyd der står for sig selv og ikke er bundet af det visuelle.

Lydfortællinger om Roskilde Festival

Dato: August 2018
Projektets varighed: 1 uge

Disse to lydprodukter fokuserer på den lydkultur der hersker på campingområdet på Roskilde Festival. Lydprodukterne tager udgangspunkt i to digte, skrevet af Katrine Jo Andersen og Andreas Thorsen Larsen, som beskriver deres oplevelser på festivalens campingområde. Jeg har lavet digtene som speak og derudover tilsat lyde som supplerer og komplimenterer historierne. Jeg har anvendt musik af Allman Brothers og Massive Attack.Lydfortælling til børn: Yvan

Dato: Marts 2017
Projektets varighed: 1-2 uger

Denne lydfortælling har jeg lavet sammen med Andreas Johansen, Freja Ringbæk og Jeppe Kristensen. Vi blev bedt om at indtale og sætte lyde til dette eventyr skrevet af Viktor Dahl, Rasmus Meyer, Lars Mårtensson og Raehan Sarjou. Vi havde løbende stop-go-møder hvor forfatterne godkendte udviklingen af vores produkt.

Podcast: Pårørende i psykiatrien

Dato: Marts 2018
Projektets varighed: 1-2 uger

I denne podcast følger man Luna hvis mor er psysisk syg. Podcasten er blevet til i samarbejde med Laura Hesseldahl og Mette Skjøttgaard, og vi blev bedt om at lave en journalistisk opgave bestående af en konkret historie suppleret med faktuel og underbyggende information. Vi har på egen hånd lavet research og fundet frem til de interviewede personer, og bundet det sammen med speak og et nedtonet lyddesign. Vi har bl.a. lavet binaurale optagelser for at skabe realisme på lydsiden, og samtidig taget et bevidst valg om ikke at anvende nogen form for musik pga. det seriøse emne.