Musik-
produktion

At gøre en demo til et færdigt lydprodukt.

Own Road

Dato: Juni 2019
Projektets varighed: 1-2 uger

Dette nummer har jeg skrevet og arrangeret i samarbejde med Own Road, hvor jeg alene har stået for produktion, indspilning og mix. Det er indspillet i MillFactory og jeg spiller selv alle guitarer og bas samt synger kor. Jeg har taget udgangspunkt i en 70'er folkrock lyd a la Neil Young, dog i en lidt mere opdateret udgave lydmæssigt.

O-HI

O-HI er et nyt band på den danske indie-rock scene. Som stiftende og fast medlem af bandet har jeg været med til at skrive, arrangere, producere og indspille alle numre fra vores selvbetitlede EP (2019). Johan Olsen fra Magtens Korridorer synger med på "So Unkind", Kasper Rasmussen spiller trommer og har stået for mix, mens Morten Bue har lavet masteren.Harvest Moon

Dato: Januar 2017
Projektets varighed: 2 uger

Dette cover af Neil Youngs "Harvest Moon" blev til i samarbejde med Ronny Mikkelsen og Søren Riley. Vi lavede vores eget arrangement af nummeret, stod for indspilning og produktion samt mix. I processen eksperimenterede vi med forskellige måder at optage trommer på, bl.a. Glyn Johns' placering af overhead mikrofoner. Vi har sunget og spillet alle instrumenter selv med undtagelse af trommer (Nikolaj Petersen) og orgel (Viktor Dahl).